YRITYKSESI KÄYNTIKORTTI

Yritysvideo on yksi tehokkaimpia keinoja kertoa yrityksestäsi vaikuttavalla tavalla. Yritysvideolla tuodaan esiin yrityksesi arvoja, henkilöstöä, palveluita, tuotteita ja toimintatapoja. Se on yrityksesi käyntikortti ja luo asiakkaallesi ensivaikutelman yrityksestäsi. Yritysvideota voi hyödyntää useassa kanavassa kuten verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, tapahtumissa ja asiakkaiden fyysisissä kohtauspisteissä.

UNOHTUMATON

Yritysvideolla luot unohtumattoman vaikutuksen asiakkaisiisi ja yrityksesi henkilöstöön. Yritysvideon avulla kerrot jo yhdessä minuutissa enemmän kuin puolen tunnin palaverissa.

Yritysvideon avulla varmistat myös, että asiakaasi tuntee kaikki palvelusi jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa. Luot samalla myös vaikuttavan mielikuvan yrityksestäsi luotettavana ja ammattimaisena kumppanina.

 

KUSTANNUSTEHOKAS

Yritysvideo on kustannustehokas tapa kertoa mielenkiintoisesti, nopeasti ja vaikuttavasti yrityksestäsi. Yritysvideoon ei tarvitse välttämättä palkata näyttelijöitä, vuokrata kuvaustilaa eikä suurta tuotantoryhmää. Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna yritysvideo palvelee yrityksesi myynti ja markkinointia vuosia eteenpäin. Hyvät ideat eivät vanhene ajan saatossa.

 

VIDEON KÄYTTÖ

Yritysvideota voi muidenkin videoiden tapaan käyttää moneen eri tarkoitukseen ja useissa eri kanavissa. Yritysvideota voidaan käyttää rekrytoinnin, viestinnän, myynnin sekä henkilöstön motivoinnin apuvälineenä.

Videota voidaan käyttää:

  • Kotisivuilla
  • Messuilla / tapahtumissa
  • Palavereissa
  • Somessa (FB, IG, LinkedIn, Twitter, Youtube)
  • Sähköpostissa
  • Esitteissä (QR-koodi)
  • Ulkomainoksissa

YHTEYSTIEDOT

Christoffer Anttila
Asiakkuudet

044 3123470
christoffer.anttila@pioneeriproduction.fi

MITEN VOIMME AUTTAA?