KERRO TUOTTEESTASI VAIKUTTAVASTI

Tuotevideolla kirkastetaan katsojalle tuotteen erikoispiirteitä, käyttöönottoa ja käyttötapoja. Mielenkiintoinen tuotevideo on tehokas markkinointiviestinnän keino kertoa tuotteestasi kiinnostavalla ja kilpailijoista erottuvalla tavalla. Tuotevideon avulla varmistat, että tuotteen kaikki ominaisuudet tulevat viestityiksi ja että tuotetta käytetään oikein.

PARANNA KATETTASI

Mitä teemme kun meille tulee kysymyksiä tuotteen käytöstä, ongelmatilanteista tai ominaisuuksista? Soitamme asiakaspalveluun. Tämä syö resursseja yritykseltäsi ja pienentää tuotteesi katetta.

Tuotevideolla voit helposti ymmärrettävällä tavalla viestiä tuotteen käyttöä ja mitä tehdä ongelmatilanteissa. Samalla tuotevideolla voit myös näyttää tuotteesi ominaisuudet ja eri vaihtoehdot. Minuutin tuotevideolla voit jo vähentää huomattavasti asiakkaidesi kyselyiden määrää.

 

KILPAILUETU

Ennen ostospäätöstä tutkimme usein eri vaihtoehtoja. Samalla etsimme tuotteesta tietoa, kokemuksia ja käyttövideoita.

Tuotevideolla viestit asiakkaallesi tuotteen hyödyistä, käytöstä ja kipailueduista verrattuna kilpaileviin tuotteisiin. Tuotevideo on yksi vaikuttavimmista keinoista luoda kilpailuetua kilpaileviin tuotteisiin tai yrityksiin.

 

VIDEON KÄYTTÖ

Tuotevideota voi muidenkin videoiden tapaan käyttää moneen eri tarkoitukseen ja useissa eri kanavissa. Tuotevideolla voit kertoa tuotteen käyttötarkoituksen, asennuksen, näyttää miten hoitaa ongelmatilanteet ja mainostaa tuotteen ominaisuuksia.

Videota voidaan käyttää:

  • Kotisivuilla
  • Messuilla / tapahtumissa
  • Palavereissa
  • Somessa (FB, IG, LinkedIn, Twitter, Youtube)
  • Sähköpostissa
  • Esitteissä (QR-koodi)
  • Ulkomainoksissa

YHTEYSTIEDOT

Christoffer Anttila
Asiakkuudet

044 3123470
christoffer.anttila@pioneeriproduction.fi

MITEN VOIMME AUTTAA?