VIDEOSTA APUA REKRYTOINTIIN

Rekryvideo on vaikuttava keino kertoa yrityksestäsi uusille ja tavoittelemillesi asiantuntijoille. Rekryvideon avulla herätät potentiaalisten työntekijöiden huomion ja vahvistat yrityksesi mielikuvaa houkuttelevana työnantajana.  Sen avulla havainnollistat yrityksesi ainutlaatuista kulttuuria, houkuttelevaa työnkuvaa ja yrityksesi merkityksellisyyttä.

LÖYDÄ OIKEAT TEKIJÄT

Rekrytointi voi olla hyvin aikaa vievää työtä. Useat eri yritykset rekrytoivat samaan aikaan ja kilpailu kovenee parhaista työntekijöistä.

Rekryvideolla luot yrityksestäsi ja avautuneesta työpaikasta vaikuttavan mielikuvan. Vaikutavuuden avulla oikeat asiantuntijat kiinnostuvat sinun yrityksestäsi ja avautuneesta työpaikasta. Jo alle minuutin pituisessa rekryvideossa mahdollinen hakija saa kuvan yrityksestäsi ja sen toiminnasta. Rekryvideo on yksi vaikuttavimmista rekrytoinnin apuvälineistä.

 

 

KUSTANNUSTEHOKAS

Rekryvideon toteutuksen voi tehdä hyvinkin yksinkertaisesti, mutta silti laadukkaasta. Pienimmillään rekryvideo on henkilö ja kamera. Samaan aikaan voidaan myös panostaa hieman enemmän sisältöön ja kuvitukseen, jolloin rekryvideoon voidaan sisällyttää hieman enemmän tietoa ja kuvituskuvaa yrityksestäsi.

Tämä video on tehtävissä myös hyvin nopeallakin aikataululla. Jo pelkän hyvin suunnitellun videon tuottaminen takaa varmasti paremman rekryprosessin.

 

 

VIDEON KÄYTTÖ

Rekryvideo voi muidenkin videoiden tapaan käyttää moneen eri tarkoitukseen ja useissa eri kanavissa. Rekryvideota voidaan käyttää rekrytoinnin apuvälineenä.

Videota voidaan käyttää:

  • Kotisivuilla
  • Messuilla / tapahtumissa
  • Palavereissa
  • Somessa (FB, IG, LinkedIn, Twitter, Youtube)
  • Sähköpostissa
  • Esitteissä (QR-koodi)
  • Ulkomainoksissa

YHTEYSTIEDOT

Christoffer Anttila
Asiakkuudet

044 3123470
christoffer.anttila@pioneeriproduction.fi

MITEN VOIMME AUTTAA?