PIONEERIT

Meistä

Olemme videoviestinnän pioneeri, joka luo vaikuttavimpia tarinoita soveltamalla videoilmaisun uusimpia muotoja. Pelkkä video ei enää riitä, sillä kohtaamme päivittäin vähintään 5 000 markkinointiviestiä. Tarvitsemme pioneerivideoita.

Pioneeri Production luo vaikuttavia tarinoita kaikkiin kanaviin. Olemme kokonaisvaltainen videokumppani, joka auttaa asiakasta luovasta suunnittelusta aina videon digimarkkinointiin asti.  Toteutamme sisällön konseptoinnin, huolellisen tuotannon ja tuotetun sisällön markkinoinnin. Erikoisosaamistamme ovat yritys-, mainos- ja tapahtumavideot sekä sosiaalisen median eri kanaviin tuotettavat videosarjat. Videon rinnalla tuotamme still-kuvia kokonaisuuden tueksi.

Kuljemme videoviestinnän etujoukoissa soveltamalla uusinta teknologiaa ja tarinankerronnan tapoja asiakkaidemme käyttöön. Tästä esimerkkinä ovat tapahtumiin kehittämämme Matrix 360 -sitouttamisvideot, jotka lainaavat tyylinsä toimintaelokuvaklassikoilta ja joiden avulla tapahtuman osallistujat voivat jakaa osallistumisensa huomiota herättävällä tavalla. 

  

Pioneeri Production – kun haluat tehdä vaikutuksen.

Pyydä tarjous
Katso tarinamme

Pioneerit

Christoffer 1_1

TJ, tuottajapioneeri

Christoffer Anttila

Daddy Anttilan on “joskus” kuultu kertovan liiketoiminnan saloista. Vastaa puhelimeen 24/7 eikä väsy asiakkaiden kysymyksiin.

Tuukka 1_1

Kuvaaja, luovapioneeri

Tuukka Kaski

Varsinainen pioneeri, joka luovii erilaisia ratkaisuja asiakkaan ongelmiin. Tuukka ei sanojaan jakele liikaa ja jos hän jotain sanoo, niin silloin se on niin.

Ari 1_1

Kuvaajapioneeri

Ari Toivonen

Väsymätön terrieri, joka jaksaa väsymättä päivästä toiseen kuvata. Välillä kertoilee juttuja “hyvistä” nuoruusvuoden skeittari ajoistaan.

Juho 1_1

Tuottaja, äänipioneeri

Juho Mäkelä

Oma “latinokitaristi”, joka jaksaa aina hymyillä. Rakentelee vapaa-aikanaan studiota ja harjoittelee rakkausballadeja.

MITEN VOIMME AUTTAA?

YHTEYSTIEDOT

044 3123470

Aleksis kiven katu 17 a

00510, Helsinki