Loading...
Yritysvideo2018-08-21T09:05:51+00:00

Yritysvideo on yksi tehokkaimpia keinoja kertoa yrityksestäsi vaikuttavalla tavalla. Yritysvideolla tuodaan esiin yrityksesi arvoja, henkilöstöä, palveluita, tuotteita ja toimintatapoja. Se on yrityksesi käyntikortti ja luo asiakkaallesi ensivaikutelman yrityksestäsi. Yritysvideota voi hyödyntää useassa kanavassa kuten verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, tapahtumissa ja asiakkaiden fyysisissä kohtauspisteissä.

Unohtumaton

JÄTÄ ASIAKKAALLESI UNOHTUMATON MUISTIJÄLKI

Yritysvideolla luot unohtumattoman vaikutuksen asiakkaisiisi ja yrityksesi henkilöstöön. Yritysvideon avulla kerrot jo yhdessä minuutissa enemmän kuin puolen tunnin palaverissa.
Yritysvideon avulla varmistat myös, että asiakkaasi tuntevat kaikki palvelusi jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa. Luot samalla myös vaikuttavan mielikuvan yrityksestäsi luotettavana ja ammattimaisena kumppanina.
Yritysvideoon ei tarvitse välttämättä palkata näyttelijöitä, vuokrata kuvaustilaa eikä suurta tuotantoryhmää. Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna yritysvideo palvelee yrityksesi myynti ja markkinointia vuosia eteenpäin. Hyvät ideat ja tarinat eivät vanhene.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä