Loading...
Tapahtumavideot2018-08-21T09:09:00+00:00

Miten luoda tapahtumasta ilmiö? Tapahtumavideot ovat vaikuttava tapa markkinoida tapahtumaa sen eri vaiheissa ennakkomarkkinoinnista jälkimarkkinointiin. Tapahtumaa voidaan esimerkiksi teasata ennakkomarkkinointivideolla. Itse tapahtuman aikana voidaan tehdä livelähetystä, kuvata videotaltiointeja ja minivideoita osallistujista, jotka  osallistujat voivat jakaa omissa kanavissaan. Tapahtuman päätyttyä voidaan luoda koostevideo, jossa esitellään tapahtuman osallistujat, yhteistyökumppanit, puhujat ja tapahtuman sisällöt. Videokooste on hyvä väline tapahtuman jälkimarkkinointiin ja seuraavan tapahtuman teasaukseen ja mainontaan.

Luo ilmiö

ANNA VIERAILLESI JOTAIN MINKÄ HE MUISTAVAT VIELÄ VUOSIENKIN PÄÄSTÄ

Kun haluat luoda tapahtumasta ilmiön, panosta videoon. Videon avulla luot mielenkiintoista sisältöä eri tapahtuman vaiheista, tunnelmasta, sisällöstä ja oikein käytettynä luot keskustelua myös tapahtuman ulkopuolelle.

Tapahtuman aikana voimme tuottaa tapahtumaasi erilaisia videopalveluita, joiden avulla voit luoda vieraillesi unohtumattomia kokemuksia. Tällaisia videotuotteita ovat esimerkiksi Slowmo videokoppi tai 360 epic selfie, josta vieraasi saavat videon itsestään. Kerromme mielellämme lisää eri videotuotteista tapahtumaasi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä