Valokuvaus

5 syytä panostaa valokuviin

1. Tunne

Valokuvan tärkeimpiä tehtäviä on vangita tunne yhteen kuvaan. Kuvan tunnetta muokataan valokuvan valaistuksella. Tummalla ja kontrastikkaalla kuvalla luodaan vahva tunne, kun taas valoisalla ja kirkkaalla kuvalla rakennetaan iloinen ja huoleton vaikutelma. Kuvalla voi nopeasti luoda yhteyden asiakkaan arvoihin ja rakentaa luottamusta ennen ensimmäistä yhteydenottoa. On tärkeää, että yritys miettii millaista tunnetta he haluavat asiakkaalleen luoda.

2. Ensivaikutelma

Millaisen ensivaikutelman yritys haluaa luoda itsestään? Valokuva on yksi vaikuttavampia tapoja luoda hyvä ja vakuuttava mielikuva potentiaalisille asiakkaille. Mieti miten itse toimit viime kerralla, kun kuulit mahdollisesti uudesta kumppanista tai asiakkaasta? Katsoitko heidän kotisivunsa tai sosiaalisen median kanavat? Millaisen ensivaikutelman se jätti sinuun? Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran!

3. Arvon luonti

Ammattimaiset valokuvat luovat arvoa yritykselle. Vastakohtana voi miettiä, mitä huonot valokuvat tekevät? Pahimmillaan huonot valokuvat maksavat yritykselle potentiaalisia asiakkaita.

4. Nopeus

Vanha sanonta kuuluu “yksi valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.” ja tämä sanonta kertoo asiansa hyvin selkeästi. Valokuvan avulla voimme kertoa millisekunneissa asiamme ilman pitkiä tekstejä.

5. Rakenna brändi

 

Käyttämällä ammattimaisia valokuvia kaikissa eri kanavissa yritys luo itsestään tunnetun ja vaikuttavan mielikuvan. Parhaimmillaan valokuvan tyylistä voi kertoa mikä yritys on kyseessä ilman erillistä mainintaa.