Tapahtumavideot

Yritykset järjestävät tuhansia tapahtumia läpi vuoden ja kutsuvat omia sidosryhmiään kuuntelemaan omaa asiaansa. Onnistuneeseen tapahtumaan vaikuttaa moni asia, mutta jokaisella tapahtumalla on sama haaste. Miten saada vieraat käyttämään omaa kallista aikaansa ja saapumaan paikalle?

Olemme vuosien ajan toimineet tapahtumatoimistojen kanssa miettien yhdessä, miten videon avulla voidaan saada ihmiset tapahtumaan, sitoutumaan paremmin tapahtuman aikana ja kertomaan tapahtumasta muille. Olemme keränneet tähän muutamia eri video- ja valokuvauspalveluita, jotka ovat todettu toimiviksi näiden vuosien varrella.

After Movie

Tapahtuman jälkimarkkinoinnissa voidaan käyttää After Movieta, eli lyhyttä tarinallista videota, missä katsoja pääsee sukeltamaan takaisin tapahtumaan. Lyhyt 1-2 minuutin mittainen AfterMovie toimii myös tulevien tapahtumien markkinoinnissa ja yhdessä muiden keinojen kanssa varmistaa vieraiden kiinnostuksen tapahtumaan.

Livestriimaus

Livestriimaus on yksi nopeimpia ja kustannustehokkaimpia tapoja välittää sanomaa kaikille kiinnostuneille. Videotallenteet säilyvät myös jälkeenpäin katseltavissa, jolloin niitä voi myös jakaa jälkeenpäin niille, jotka eivät tienneet tai päässeet tapahtumaan. Livestriimaus voidaan toteuttaa hyvin kevyesti tai sitten rakentaa useamman kameran ammattimainen tuotanto.

Kuvauspiste

Tehokas tapa osallistaa vieraat itse tapahtuman markkinointiin on kuvauspisteillä. Olemme rakentaneet erilaisia videokuvauspisteitä ja valokuvauspisteitä moniin eri tapahtumaan ja yhtenä esimerkkinä SLUSH tapahtumaan SANOMAlle rakennettiin videokuvauspiste, jossa kahden päivän aikana 500 henkilöä kävi kuvattavana ja sai itselleen lyhyen videon, minkä he jakoivat omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Muita referenssejä

Kun tarvitse apua, olemme täällä auttamassa

OTA YHTEYTTÄ