fbpx
Tapahtumavideot ja kuvaukset2019-03-27T14:22:35+00:00

Tapahtumavideot

ANNA VIERAILLESI JOTAIN MINKÄ HE MUISTAVAT VIELÄ VUOSIENKIN PÄÄSTÄ

Kun haluat luoda tapahtumasta ilmiön, panosta videoon. Videon avulla luot mielenkiintoista sisältöä eri tapahtuman vaiheista, tunnelmasta, sisällöstä ja oikein käytettynä luot keskustelua myös tapahtuman ulkopuolelle.

Tapahtuman aikana voimme tuottaa tapahtumaasi erilaisia videopalveluita, joiden avulla voit luoda vieraillesi unohtumattomia kokemuksia. Tällaisia videotuotteita ovat esimerkiksi Slowmo videokoppi tai 360 epic selfie, josta vieraasi saavat videon itsestään. Kerromme mielellämme lisää eri videotuotteista tapahtumaasi.

Tapahtumavideot ovat vaikuttava tapa markkinoida tapahtumaa sen eri vaiheissa ennakkomarkkinoinnista jälkimarkkinointiin. Itse tapahtuman aikana voidaan tehdä livelähetystä, kuvata videotaltiointeja ja minivideoita osallistujista.

Ennakkomarkkinointi

Tapahtuman teasaus on tärkein osa tapahtumamarkkinointia: Videon avulla voidaan tehdä nostoja tulevista esiintyjistä, tapahtuman sisällöstä sekä luoda lyhyt videotraileri tulevasta.

Kuvauspiste

Olemme kehittäneet erilaisia kuvauspisteitä, kuten 360 selfie, green screen kuva- ja videoseinät, slowmotion- ja videoboothit.

Tapahtumakooste

Tapahtumakoosteen välityksellä luomme kokonaiskuvan koko tapahtumasta. Koostetta voidaan käyttää jälkimarkkinointiin, seuraavan tapahtuman ennakkomarkkinointiin ja näkyvyyden luontiin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
This website uses cookies and third party services. Ok