Hyvä tapahtuma jättää muistijäljen

Sitouta vieraat osaksi tapahtumaa

On kyseessä sitten messut tai muu yrityksen tapahtuma, niin ne vaativat usein aikaa ja rahaa yritykseltä. Miten tämä aika ja raha saadaan hyödynnettyä tapahtuman jälkeen?

Audiovisuaalisen toimiston näkökulmasta tapahtumassa on seuraavanlaisia mahdollisuuksia hyödyntää tapahtumaa sen aikana ja sen jälkeen:

Livestriimaus

Livestriimaus on tapa viedä tapahtuman ohjelma kaikille katsottavaksi. Näin katsojat voivat päästä mukaan tunnelmaan ja parhaimmillaan vaikuttaa itse tapahtumaan chatin kautta. Tällä tavalla tapahtuman sanoman löytää myös ne, jotka eivät pääse fyysisesti paikalle.

Kuvauspiste

Kuvauspisteellä voidaan antaa vierailijoille muistoksi valokuvan tai lyhyen videon heidän vierailustaan. Tänä päivänä tapahtumaan voidaan myös järjestää videopisteitä, missä henkilöt voivat käydä kuvattavana ja he saavat siitä itselleen 15 sekunnin vaikuttavan videon. Tällä tavalla vierailijat sitoutuvat tapahtumaan paremmin ja jakavat tapahtuman sanomaa omissa kanavissaan.

After Movie

Tapahtuman After Movie on tapa ikuistaa tapahtuma videolle. Visuaalisessa ja vaikuttavassa tapahtumakoosteessa vierailijat voivat palata tapahtumaan jälkikäteen ja jakaa tapahtuman sisältöä omiin kanaviinsa. Tapahtumakooste toimii myös seuraavan tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa.

Tapahtuman valokuvaus

Oli kyseessä sitten häät, messut tai yritystapahtuma, niin hyviä valokuvia ei ole koskaan liikaa. Tapahtuman jälkeen valokuvat voi lähettää vierailijoille, joita he jakavat omiin kanaviinsa. Valokuvat toimivat loistavasti myös seuraavan tapahtuman markkinointiin ja hyvin suunniteltuna yritys voi saada kuvapankkia omaa markkinointiansa varten.

Tapahtumavideo referenssejä

Katso video – wärtsilä
Katso video – neste

ANNA VIERAILLESI JOTAIN MINKÄ HE MUISTAVAT VIELÄ VUOSIENKIN PÄÄSTÄ

Kun haluat luoda tapahtumasta ilmiön, panosta videoon. Videon avulla luot mielenkiintoista sisältöä eri tapahtuman vaiheista, tunnelmasta, sisällöstä ja oikein käytettynä luot keskustelua myös tapahtuman ulkopuolelle.

Tapahtuman aikana voimme tuottaa tapahtumaasi erilaisia videopalveluita, joiden avulla voit luoda vieraillesi unohtumattomia kokemuksia. Tällaisia videotuotteita ovat esimerkiksi Slowmo videokoppi tai 360 epic selfie, josta vieraasi saavat videon itsestään. Kerromme mielellämme lisää eri videotuotteista tapahtumaasi.

Tapahtumavideot ovat vaikuttava tapa markkinoida tapahtumaa sen eri vaiheissa ennakkomarkkinoinnista jälkimarkkinointiin. Itse tapahtuman aikana voidaan tehdä livelähetystä, kuvata videotaltiointeja ja minivideoita osallistujista.

Ennakkomarkkinointi

Tapahtuman teasaus on tärkein osa tapahtumamarkkinointia: Videon avulla voidaan tehdä nostoja tulevista esiintyjistä, tapahtuman sisällöstä sekä luoda lyhyt videotraileri tulevasta.

Kuvauspiste

Olemme kehittäneet erilaisia kuvauspisteitä, kuten 360 selfie, green screen kuva- ja videoseinät, slowmotion- ja videoboothit.

Tapahtumakooste

Tapahtumakoosteen välityksellä luomme kokonaiskuvan koko tapahtumasta. Koostetta voidaan käyttää jälkimarkkinointiin, seuraavan tapahtuman ennakkomarkkinointiin ja näkyvyyden luontiin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä