fbpx
Tapahtumavideo2020-05-19T11:55:55+03:00

Tapahtumavideolla taltioit tunnelman

Onnistuneeseen tapahtumaan vaikuttaa moni asia, mutta jokaisella tapahtumalla on sama haaste. Miten saada vieraat käyttämään omaa kallista aikaansa ja saapumaan paikalle?

Olemme vuosien ajan toimineet tapahtumatoimistojen kanssa yhdessä miettien, miten videon avulla voidaan saada ihmiset paikalle, sitoutumaan paremmin tapahtuman aikana, sekää jakamaan kokemuksiaan tapahtumasta muille. Olemme keränneet tähän muutamia eri video- ja valokuvauspalveluita, jotka ovat todettu toimiviksi näiden vuosien varrella.

After Movie

Tapahtuman jälkimarkkinoinnissa voidaan käyttää After Movieta, eli lyhyttä tarinallista videota, missä katsoja pääsee sukeltamaan takaisin tapahtumaan. Lyhyt 1-2 minuutin mittainen AfterMovie toimii myös tulevien tapahtumien markkinoinnissa ja yhdessä muiden keinojen kanssa varmistaa vieraiden kiinnostuksen tapahtumaan.

Livestriimaus

Livestreamauksella saat jaettua tapahtumasi helposti laajemmalle yleisölle, jos vaikka tila ei salli suurempaa väkimäärää. Se on nopea ja kustannustehokas ratkaisu ja mahdollistaa tapahtuman esittämisen myös jälkikäteen tallenteen muodossa.

Livestream tuotannon koko pystytään sopeuttamaan eri tapahtumiin ja se voi näin ollen olla joko yhden tai useamman kameran tuotanto.

Kuvauspiste

Tehokas tapa antaa vieraillesi muisto, on toteuttaa kuvauspiste, jossa he saavat itsensä ikuistettua.

Kuvauspisteen voi toteuttaa joko valokuva- tai videomuodossa ja luoda siihen syventäviä elementtejä. Olemme rakentaneet erilaisia videokuvauspisteitä ja valokuvauspisteitä moniin eri tapahtumaan ja yhtenä esimerkkinä SLUSH:iin SANOMAlle rakennettiin videokuvauspiste, jossa kahden päivän aikana kävi noin 500 henkilöä  kuvattavana, jonka jälkeen he saivat itselleen lyhyen videon jaettavaksi.

Referenssejä

Go to Top