fbpx
Mainosvideo2019-04-01T08:48:09+00:00

Mainosvideo

Katsomme nykyään usein videoita meitä kiinnostavista palveluista ja tuotteista. Ennen ostospäätöstä tutkimme myös muiden kokemuksia kyseisestä tuoteesta. Saatamme jopa ostaa yritykseltä tuotteen tai palvelun ilman erillistä yhteydenottoa.

Asiakasvideon avulla kerrot omien asiakkaidesi kokemuksia yrityksesi tuotteista tai palveluista. Hän kertoo myös miten kyseinen tuote on auttanut hänen ongelmaansa. Katsojan on helppo samaistua sinun olemassa olevan asiakkaan tarinaan ja tehdä ostospäätös sen perusteella.

Asiakasvideo on kustannustehokas tapa kertoa mielenkiintoisesti, nopeasti ja vaikuttavasti palvelusi tai tuotteesi hyödyistä. Koska asiakasvideo kuvataan aina sinun olemassa olevasta asiakkaasta, niin asiakasvideoon ei tarvitse palkata näyttelijöitä, vuokrata kuvauspaikkaa tai käyttää suurta kuvausryhmää.
Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna vaikutat uuden asiakkaasi ostospäätökseen jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa. Asiakasvideot ovat myös ajattomia ja palvelevat yritystäsi vuosien ajan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä
This website uses cookies and third party services. Ok