Jaa tapahtumasi maailmalle

Miksi livestriimata?

Livestriimauksen avulla yritys voi luoda tapahtuman, joka elää myös seinien ulkopuolella. Samalla katsojat saavat tunteen, että ovat osa tapahtumaa.

Kaikki materiaali jää talteen itse tapahtuman jälkeen ja voit käyttää niitä esimerkiksi jälkimarkkinoinnissa.

Missä livestriimaus toimii?

Livestriimaus toimii hyvin seuraavissa tarkoituksissa:

  • Uuden tuotteen tai palvelun julkaisussa
  • Tapahtuman laajentamisessa tilan rajoittaessa osallistujamäärää
  • Uuden kampanjan julkaisussa
  • Kiinnostuksen luomisessa uusien asiakkaiden keskuudessa
  • Tapahtuman ennakko ja jälkimarkkinoinnissa

Apuna tapahtumien järjestämisessä toimii livestriimaus – niin normaaleina kuin poikkeusaikona. Livestriimaus voidaan tätä nykyä järjestää kustannustehokkaasti, suoraan tietokoneelta tai vaikka yhden kameran ja teknikon voimin, sisällyttäen esitykseen grafiikkaa ja vaikka PowerPoint-esitys.

Monet yritykset ovat siirtyneet webinaarien järjestämiseen ja tulevat käyttämään sitä myöskin jatkossa, sillä se mahdollistaa kevyen tapahtumajärjestämisen laajemmalle yleisölle, eivätkä osallistujat joudu sitoutumaan tiettyyn ajankohtaan, vaan voivat katsoa tapahtuman myös jälkikäteen tallenteena.

Jos olet miettinyt livestream-tuotantoja tai webinaarin pitoa, autamme sinua mielellämme askarruttavien kysymyksien kanssa. Tuotamme livejä jatkuvalla syötöllä useille asiakkaillemme ja voimme mielellämme kehittää myös teille toimivaa live- tai webinaaripalvelua räätälöidyllä budjetilla.

Laita meille mailia, soittoa, tai tarjouspyyntöä, niin autamme suunnittelun ja tuotannon kanssa.