Miten Livestream toimii edullisena ja helppona ratkaisuna tapahtumien järjestämisessä.

Koronavirus on tuonut paljon haasteita yritysmaailmaan ja varsinkin tapahtumapuolelle. Keväälle ja kesälle suunnitellut tapahtumat ovat jouduttu perumaan ja yritykset siirtymään etätyöhön. Nyt kumminkin pahimman aallon helpottaessa yritysmaailmakin aktivoituu ja palaa lähemmäs normaalia. Tapahtumia järjestettäessä on kumminkin vielä rajoitteita voimassa ja moni ei halua osallistua fyysisiin kokoontumisiin.

tuotevideo kuulotekniikka

Apuna tapahtumien järjestämisessä toimii livestriimaus – niin normaaleina kuin poikkeusaikona. Livestriimaus voidaan tätä nykyä järjestää kustannustehokkaasti, suoraan tietokoneelta tai vaikka yhden kameran ja teknikon voimin, sisällyttäen esitykseen grafiikkaa ja vaikka PowerPoint-esitys.

Keväällä 2020 poikkeusolojen puskiessa päälle eräs asiakkaamme joutui perumaan kaikki lähiopetuksensa ja siirtämään toiminnan verkkoon. Saimme nopealla aikataululla järjestettyä heille livetuotannot opetuksen tueksi ja kurssit voitiin järjestää verkon välityksellä jopa niin, että osallistujilla oli mahdollista kysyä tarkentavia kysymyksiä sen aikana. Livet toimivat hyvin ja mahdollistivat toiminnan jatkamisen kevään aikana, sekä niistä saatiin luotua jälkikäteen katsottavat tallenteet samalla kertaa.

tapahtumakuvaus slush

Monet yritykset ovat siirtyneet webinaarien järjestämiseen ja tulevat käyttämään sitä myöskin jatkossa, sillä se mahdollistaa kevyen tapahtumajärjestämisen laajemmalle yleisölle, eivätkä osallistujat joudu sitoutumaan tiettyyn ajankohtaan, vaan voivat katsoa tapahtuman myös jälkikäteen tallenteena.

Jos olet miettinyt livestream-tuotantoja tai webinaarin pitoa, autamme sinua mielellämme askarruttavien kysymyksien kanssa. Tuotamme livejä jatkuvalla syötöllä useille asiakkaillemme ja voimme mielellämme kehittää myös teille toimivaa live- tai webinaaripalvelua räätälöidyllä budjetilla.

Laita meille mailia, soittoa, tai tarjouspyyntöä, niin palaamme asiaan ja autamme suunnittelun ja tuotannon kanssa.

– Pioneerit