MITÄ ASIAKKAASI PUHUVAT YRITYKSESTÄSI?

Asiakasvideo on referenssivideo asiakkaasi kokemuksista. Se rakentaa kiinnostusta yritystäsi kohtaan tehokkaimmin, sillä ihmiset uskovat tutkitusti vahvimmin vertaistensa suosituksia. Asiakasvideo tekee yrityksestäsi helpommin lähestyttävän ja houkuttelevamman.  Asiakasvideo on avainasemassa, kun halutaan rakentaa luottamusta ja vaikuttaa katsojan ostopäätökseen.

VAIKUTA OSTOSPÄÄTÖKSEEN

Katsomme nykyään usein videoita meitä kiinnostavista palveluista ja tuotteista. Ennen ostospäätöstä tutkimme myös muiden kokemuksia kyseisestä tuoteesta. Saatamme jopa ostaa yritykseltä tuotteen tai palvelun ilman erillistä yhteydenottoa.

Asiakasvideon avulla kerrot omien asiakkaidesi kokemuksia yrityksesi tuotteista tai palveluista. Hän kertoo myös miten kyseinen tuote on auttanut hänen ongelmaansa. Katsojan on helppo samaistua sinun olemassa olevan asiakkaan tarinaan ja tehdä ostospäätös sen perusteella.

 

KUSTANNUSTEHOKAS

Asiakasvideo on kustannustehokas tapa kertoa mielenkiintoisesti, nopeasti ja vaikuttavasti palvelusi tai tuotteesi hyödyistä. Koska asiakasvideo kuvataan aina sinun olemassa olevasta asiakkaasta, niin asiakasvideoon ei tarvitse palkata näyttelijöitä, vuokrata kuvauspaikkaa tai käyttää suurta kuvausryhmää.

Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna vaikutat uuden asiakkaasi ostospäätökseen jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa. Asiakasvideot ovat myös ajattomia ja palvelevat yritystäsi vuosien ajan.

 

VIDEON KÄYTTÖ

Asiakasvideota voi muidenkin videoiden tapaan käyttää moneen eri tarkoitukseen ja useissa eri kanavissa. Asiakasvideota voidaan käyttää viestinnän ja myynnin apuvälineenä.

Videota voidaan käyttää:

  • Kotisivuilla
  • Messuilla / tapahtumissa
  • Palavereissa
  • Somessa (FB, IG, LinkedIn, Twitter, Youtube)
  • Sähköpostissa
  • Esitteissä (QR-koodi)
  • Ulkomainoksissa

YHTEYSTIEDOT

Christoffer Anttila
Asiakkuudet

044 3123470
christoffer.anttila@pioneeriproduction.fi

MITEN VOIMME AUTTAA?