[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_enable=’aviaTBoverlay_enable’ overlay_opacity=’0.9′ overlay_color=” overlay_pattern='{{AVIA_BASE_URL}}images/background-images/grunge-big-dark.png’ overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′]

[av_video src=’https://vimeo.com/233625516/ba04adb190′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]

Danske Bank – Artistiunelma

Danske Bankille tuotettiin kolme eri videota eri artisteista. Videolla artistit kertova oman unelmansa musiikin saralla. Jokainen video kuvattiin yhden kuvauspäivän aikana. Videoilla mainostettiin artisteja ennen heidän esiintymistään.

  • Asiakas: Danske Bank
  • Idea: Tapaus
  • Käsikirjoitus, ohjaus, kuvaus ja leikkaus: Pioneeri Production

[/av_textblock]

[/av_section]

By |2017-11-26T12:24:31+00:00November 10th, 2017|Pioneeri Blogi|